Kennelnaam

Het is altijd lastig om weer een originele kennelnaam te verzinnen. Vooral een naam die niet overal op lijkt maar wel iets wat je makkelijk onthoud. Je gaat denken aan alles wat ze leuk vinden. Dingen in je omgeving en ga zo maar door.

Eén ding kwam al heel snel naar voren ze houden allemaal van springende dingen. Al is het een balletje of zichzelf. Dan ga je denken : bouncing, jumping, flying, stuiterbal hmm wat was daar het Engelse wordt ook alweer voor. Even in de pc Google raadplegen en ja hoor daar stond die dan silly putty. O dat was dat leuke spul in een eitje waar je van alles mee kan doen verschillende kleurtjes en stuiteren.

Belangrijkste punten voor ons om te willen fokken.

  • Het geweldige temperament van deze lijn voort te zetten.
  • Gezondheid is belangrijker dan alles.

Geweldig dat je op mijn site bent gekomen. Mijn naam is Sandra Pelsdonk. Ik heb een hele mooie lijn Afghaanse Windhonden gevonden. Zowel qua karakter als bouw was ik helemaal verkocht. Intussen ben ik deze lijn Afghaanse Windhonden zelf aan het voortzetten.

Uit het laatste nest heb ik 1 teef en 1 reu aangehouden. Vooral de reu door zijn aparte kleur steelt waar ik ook ben echt de show. Hij is nog jong maar fantastisch goed ontwikkeld.

 

Leave a Reply